Beschrijving evenement: kidsrun, 10 km, 42 km en een groene markt met locale aanbieders van lekkernijen.

In opdracht van het bestuur van stichting DGVA produceerde wij i.s.m. atletiekvereniging AAC dit eerste gecrowdfunde hardloopevent door het prachtige groen van Amsterdam Nieuw West. Een kleddernatte editie in 2014 zorgde voor heroïsche hardloopomstandigheden en wat praktische uitdagingen voor de organisatie. Zo hebben we flink wat extra scheerlijnen gezet en hebben we een weerman ingeschakeld om ons ieder uur van de weersomstandigheden te informeren. Gelukkig heeft de fikse regen en harde wind enkel gezorgd voor een memorabele eerste editie voor de deelnemers en organisatie en heel veel natte sokken. 

Verantwoordelijk voor
Draaiboek, op- en afbouw centrale evenenemtenterrein, logistiek materialen, vrijwilligerscoordinatie, startnummeruitgifte, timing  en eventmanagment op de dag zelf, advies bij vergunningaanvraag.

Running Matters verzorgde de productie van de kidsrun, de 10 km en de algehele coördinatie. Atletiekvereniging AAC organiseerde de marathon. 

Resultaat en aantal deeelnemers
Totaal aantal deelnemers 2014: 1000. Plus honderden supporters en bezoekers voor de Groene markt. Running Matters wordt voor 2015 opnieuw gevraagd de Groene van Amsterdam te organiseren.

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jouw emailadres: