WesterparkRun

De WesterparkRUN is een hardloopevenement georganiseerd in samenwerking met Stichting Bachi Amaa. Het evenement is een fundraiser voor een veilig, liefdevol thuis en scholing voor weeskinderen in Nepal. De opbrengst van dit evenement gaat naar de bouw van een aardbeving bestendig huis. Door mee te doen aan de WesterparkRUN helpt u kinderen in Nepal voorzien van onderdak en educatie, waardoor deze kinderen een betere toekomst tegemoet gaan.

De WesterparkRUN kent twee afstanden een 5 km en een 10 km door één van de drukste parken van Amsterdam. De start van beide afstanden vindt plaats bij Rainarai Westerpark, Polonceaukade 40.

Tevens zal er een 'Held voor een Dag Kinderloop' georganiseerd worden. Kinderen mogen tijdens deze loop verkleed als hun eigen held en zijn zo voor 1 dag de held voor de kinderen van Stichting Bachi Amaa. Ren dus met ons mee en laat je sponsoren door vrienden en familie. Al het geld wat opgehaald wordt zal naar Stichting Bachi Amaa gaan.

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jouw emailadres:

Volg ons op

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok