MoRun

Beschrijving evenement: Een 5 KM funrun door het Vondelpark met afterparty bij StayOkay. Een fundraining event voor de Movembermaand.

De Morun is een goede doelen loop waarmee geld wordt ingezameld voor Movember. Lucky7 productions is initiatiefnemer van de Morun. De eerste editie van deze run was in 2013. Het is een run met een funrun karakter. Alle deelnemers worden opgeroepen om hun snor te laten staan, degene die geen snor hebben gebruiken een plaksnor. Motto van de run ‘de snor verbind’.

De eerste editie in 2013 was klein en ietwat chaotisch. Lucky 7 Productions wilde in 2014 een groter en professioneel evenement neerzetten en heeft voor de 2014 editie Running Matters ingehuurd. De editie van 2014 had ruim 100 deelnemers een goed georganiseerd start en finishgebied en een helder parcours met een lengte van 5 KM.

Verantwoordelijk voor

Draaiboek, op- en afbouw centrale evenenemtenterrein, vrijwilligerscoordinatie, startnummeruitgifte, timing, eventmanagment, aansturen vrijwilligers. Tevens verantwoordelijk voor de gehele gemeentelijke procedure.

Running Matters verzorgd de logistiek voor de Morun en zorgt voor een planmatige aanpak van dit evenement. Lucky 7 Productions is de initiatiefnemer en dus opdrachtgever van Running Matters.

Resultaat en aantal deelnemers
Totaal aantal deelnemers 2014: 100

Met een deelnemersgroei van 70% ten opzichte van 2013, hele enthousiaste lopers en een mooi bedrag voor de Movembermaand was het event een succes. In 2015 worden we opnieuw ingehuurd.

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jouw emailadres: