Beschrijving evenement:
Startup Run 2017 de strijd tussen de corporates en startups.

In opdracht van B. Amsterdam en in samenwerking met B. Amsterdam, heeft Running Matters de productie van deze eerste editie van de Startup Run gedaan. De Startup Run is een hardloopevent waarbij startup bedrijven strijden tegen corporate bedrijven. Bedrijven lopen in teamverband een parcours van 7,5 km. Er zijn prijzen voor het snelste bedrijfsteam, de snelste lopers en natuurlijk de grote winnaar tussen de corporates en startup bedrijven.
Running Matters heeft een uitdagend parcours uitgezet, met daarin opgenomen een ronde door het nostalgische olympisch stadion en dwars door twee kantoren van B. Amsterdam.
Het event biedt gelegenheid aan de deelnemers om op een sportieve en vooral gemoedelijke manier kennis met elkaar te maken, maar zeker ook om elkaar uit te dagen en een snelle tijd neer te zetten. Daarbij biedt dit event gelegenheid om kennis te maken met B. Amsterdam en andere professionals te ontmoeten.
Start en finish is bij B1. Hier kunnen deelnemers de hele dag hun startpakket ophalen en achteraf een drankje doen en na kletsen. De start wordt voorafgegaan door een gezamenlijke warming-up en een welkomst woordje vanuit B. Tevens zal bij B1. de prijsuitreiking na de finish plaatsvinden.

Verantwoordelijk voor:
Aanvraag evenementenvergunning, parcours planning en inrichting, op- en afbouw evenemententerrein, vrijwilligerscoördinatie, timing en coördinatie hardloopwedstrijd.
Running Matters deed algehele coördinatie en productie van de Startup Run in samenwerking met B Amsterdam..

Totaal aantal deelnemers: 160 plus supporters.

Resultaat:
De allereerste Startup Run is een geslaagd event geworden. Het parcours was een succes met een leuke afwisseling van stad en natuur. Opdrachtgever B. en de deelnemers kijken terug een op een zeer geslaagd event. Samen met B. Amsterdam kijkt Running Matters uit naar een vervolg in 2018.

Bekijk

de aftermovie van de Startup Run 2017

 

35715272102 75814c3a0a o

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jouw emailadres: