Over Running Matters

Running Matters is een jonge en flexibele organisatie, die zich richt op het organiseren van hardloopevenementen. De afgelopen jaren zijn wij (mede-)organisator geweest van onder andere de Vondelparkloop, De Groene van Amsterdam, WesterparkRUN, Devil’s Trail en op regelmatige basis de Pop-Up Run.

Naast de traditionele hardloopevenementen bedenken wij ook nieuwe concepten. De Pop-Up Run (www.popuprun.nl) is hier een mooi voorbeeld van. De Pop-Up Run is een complete hardloopwedstrijd, die eigenlijk overal plaats kan vinden. Voor bedrijven een mooie gelegenheid om personeel en relaties een sportieve beleving aan te bieden.

De kennis en kunde van Running Matters is erg uitgebreid. Behalve de complete organisatie van uw evenement, bieden wij ook hardlooptrainingen en hardloopclinics aan. Bijvoorbeeld in voorbereiding op uw eigen evenement, of voor deelname met een bedrijventeam aan een ander hardloopevenement.

Uitgangspunten Running Matters:

  • Gezelligheid: Niet alleen de loop zelf moet leuk zijn, maar ook voor de start en na de finish moeten deelnemers met elkaar van hun sportieve prestatie genieten.
  • One-stop-shop: Door een uitgebreid netwerk met lokale sponsors, leveranciers en verhuurders fungeren we als een one-stop-shop voor uw evenement.
  • Flexibiliteit: Running Matters onderscheidt zich door grote betrokkenheid bij de
  • organisatie van een hardloopevenement. Het liefst nemen wij de volledige organisatie van uw evenement op ons, maar we kunnen ook meedenken in losse onderdelen.
  • Details: We gaan voor een geslaagd evenement door zorg te dragen voor details.
  • Professionele tijdsregistratie: Onze samenwerking met Mylaps zorgt ervoor dat we een professionele en betrouwbare tijdsregistratie kunnen leveren.

Niek van Veen

Niek is organisator van hardloopevenementen en hardlooptrainer. Tijdens zijn studie Bewegingswetenschappen heeft hij zich vooral verdiept in hardlopen. Mensen enthousiast maken om te bewegen en het voorkomen van blessures zijn belangrijke onderdelen van zijn trainingen.

Goede en gezellige evenementen organiseren en mensen motiveren om te bewegen en meer uit zichzelf te halen is zijn drijfveer.

Niek is fanatiek hardloper op de lange afstanden. Marathon is favoriet, maar in de winter door de blubber crossen vindt hij ook erg fijn.

 

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jouw emailadres: