Zonder vergunning geen event.

Een evenement begint met enthousiaste mensen met een mooi plan. Daarna is het zaak om je plannen gedetailleerd uit te werken zodat er een vergunning aanvraag gedaan kan worden bij de gemeente, want zonder vergunning geen evenement. Running Matters heeft veel ervaring bij het omzetten van een plan naar een vergunning aanvraag. Na een aantal gesprekken om alle plannen duidelijk in kaart te brengen zullen wij een gedetailleerde situatieschets maken en waar nodig een verkeersplan en calamiteitenplan, allemaal essentiële onderdelen bij een vergunning aanvraag.

Voor veel van onze evenement hebben wij al evenementen vergunningen aan moeten vragen en zodoende zijn wij vertrouwd met de procedure bij verschillende gemeenten. Zo kunnen wij u de gehele procedure uit handen nemen.
Naast het uitwerken van een evenementenplan is het ook belangrijk dat je op de juiste locaties mensen hebt staan. Soms dien je verkeersregelaars in te huren, hiervoor werkt Running Matters samen met een gerenommeerde locale partner. Naast de officiële verkeersregelaars is het fijn om met parcoursposten te werken die de deelnemers de richting wijzen en het verkeer waarschuwd. Waar zet je die mensen neer en hoe laat moeten zij daar dan zijn? Allemaal vragen waar je tijdens de organisatie voor komt te staan.

Running Matters maakt voor de parcoursposten een gedetailleerde kaart met daarom de locatie van de parcoursposten, de werkzaamheden die verricht moeten worden op locatie en natuurlijk de verwachtte doorkomst tijden van de deelnemers.

Running Matters brengt alles netjes en overzichtelijk in kaart, zodat de vergunnging aanvraag procedure soepel verloopt en uw medewerkers snel duidelijk hebben wat er van hen verwacht wordt tijdens uw evenement.

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jouw emailadres: