Beschrijving evenement:
Workday partner event voor KNGF, 5 km estafette in teamverband. Event biedt ruimte om elkaar te ontmoeten en wat te eten en drinken.

In opdracht van Workday heeft Running Matters de productie van deze eerste editie van de Workday Run gedaan. De Workday Run is een partnerevent waarmee Workday de goede samenwerking met partners wil benadrukken en een maatschappelijk doel ondersteunt, in dit geval KNGF. Met dit event wordt geld ingezameld om het KNGF te ondersteunen.

De opzet van het event is om op een gemoedelijke en sportieve manier ruimte te bieden aan partners om elkaar te ontmoeten, een sportieve prestatie te leveren en een maatschappelijk doel te ondersteunen.

Deelnemers worden op het evenemententerrein ontvangen met een drankje, fris, koffie of thee. Er is gelegenheid voor iedereen zich om te kleden in zijn sportoutfit. Elk team bestaat uit 4 lopers en elk teamlid legt in zijn eigen tempo de route van 5 km af. Er zijn prijzen voor de snelste individuele loper, het snelste team en voor het bedrijf dat het meeste geld heeft opgehaald voor het KNGF. Na ieders sportieve prestatie is er gelegenheid je op te frissen in de kleedkamers met douche, waarna iedereen kan genieten van een heerlijke barbecue.


Verantwoordelijk voor:
Draaiboek, op- en afbouw evenemententerrein, afstemmen leveranciers, vrijwilligerscoördinatie, timing en eventmanagement op de dag zelf. Running Matters deed algehele coördinatie en productie van de Workday Run in samenwerking met Workday.


Totaal aantal deelnemers: 35 plus supporters.

Resultaat:
Running Matters werkt inmiddels mee aan de tweede editie van de Workday Run.

wdrun

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jouw emailadres: